Telstar D2 overtuigend ongeslagen kampioen

Afgelopen zaterdag werd de D2 overtuigend ongeslagen kampioen met een 7-0 overwinning op ODIK. De titel was na 4 weken al veilig gesteld, maar de D2 ging uiteraard voor 6 gewonnen wedstrijden. Dat is gelukt, en hoe! 65 doelpunten voor en slechts 1 tegen! Zou dat in de Telstar geschiedenis al vaker voorgekomen zijn?

Hieronder vertellen een paar kinderen uit de D2 wat ze vonden van het veldseizoen:

Ik vond het een heel leuk veldseizoen, omdat we alles gewonnen hebben en maar 1 tegendoelpunt hadden. Daarnaast is het ook de 1e keer dat ik met een team kampioen ben geworden. Ik hoop dat we met dit mooie team nog veel gaan scoren en winnen.
Groetjes, Jasmijn

Hoi!
Ik ben Hidde en sinds september zit ik op korfbal en speel nu in de D2. Het is heel leuk en vooral de wedstrijden zijn leuk. Het liefst speel ik in de aanval.? De wedstrijd tegen ODIK was het lastigst en tegen SKF was het leukst. We zijn dit seizoen al kampioen geworden en ook team van de week. Samen oplopen met eerste was wel heel stoer. Doei!

Het ging dit veldseizoen heel erg goed! Dat komt omdat onze trainers/coaches heel goed zijn en ons veel hebben geleerd!
De D2 is een leuk team om in te spelen. En natuurlijk supergaaf dat we kampioen zijn geworden ?
Ik hoop dat we in de zaal ook weer gaan winnen!
Groetjes Melissa Mulder

Ik vond het een leuk veld- seizoen en we hebben ook een heel leuk team. Super om alle wedstrijden te winnen, maar iets meer uitdaging mag ook wel.
Groetjes Iddo Haverkamp

Ik vond het een leuk veld seizoen en dat we kampioen zijn geworden vind ik echt heel tof! Tijdens de wedstrijden ging het ook goed. Soms moeten we nog wat beter pasen (overgooien) maar scoren ging erg goed. Ik hoop dat het binnen seizoen ook leuk zal zijn.
Groetjes Tess

Groeten de D2

Spelers:
Dames: Jasmijn V., Melissa, Tess, Alinda en Jasmijn K.
Heren: Hidde, Jan-Paul, Joas en Iddo
Trainers/coaches: Mark en Arjen