Telstar D1 drie wedstrijden voor het eind van het seizoen al kampioen

Telstar D1 begint met veel plezier en energie aan het zaalseizoen. Na een mooie overwinning op Huizen D1 stonden twee sterke tegenstanders op het programma Sparta D1 en Spirit D1. Spannende wedstrijden, maar van beide werd gewonnen.

Daarna volgden drie tegenstanders waar met gemak van werd gewonnen en tegen ODIK D1 kwam Telstar D1 voor het eerst boven de 20 doelpunten uit. Er werd met 22-4 gewonnen.  Sparta en Spirit moesten de dag voor Kerst nog tege elkaar, deze speelden gelijk. Hierdoor kwam Telstar D1 met 3 punten los te staan. In januari stond eerst Huizen D1 weer op het programma. Daar werd weer eenvoudig van gewonnen. Sparta D1 bleek gemakkelijker dan de vorige keer en hier bleven de punten ook bij Telstar D1.

Daarna was Spirit D1 uit aan de beurt. In Voorthuizen was de eerste helft spannend en ging het gelijk op. De tweede helft pakte Telstar D1 door en gingen ze met een 7-12 overwinning naar huis. Tegen Mia D2 thuis kon het kampioenschap al binnen gehaald worden. De vorige keer werd er uit ruim gewonnen. Dat bleek nu niet zo gemakkelijk te gaan. Mia had er zin en was zeer goed gegroeid in hun spel. Ze waren niet van plan om het Telstar D1 cadeau te doen. Het werd een pittige, fysieke en fanatieke wedstrijd. Er werd op het scherpst van de snede gespeeld.

Uiteindelijk trok Telstar D1 aan het langste eind, door een slim balletje onder de paal van Silke Ten Ham. 6-5 was de stand op het scorebord en daarna was de laatste minuut voorbij.

Het  feest kon beginnen. Telstar D1 is kampioen met nog twee wedstrijden te gaan!