Aankondiging startdag Telstar

Aankondiging startdag Telstar

Hallo allemaal,

Op zaterdag 2 september is de startdag van het korfbalseizoen 2023/2024 én het 60-jarig jubileumjaar van Telstar/Schoonderbeek. Op die dag zullen er verschillende leuke dingen te doen zijn!
’s Ochtends word er het één en ander georganiseerd voor de jeugd van Telstar en in de middag zullen er enkele superleuke wedstrijden te zien zijn op ons mooie complex.

Naast de oefenwedstrijden van Telstar/Schoonderbeek 1 én 2 tegen Tiel’72, komen ook de selecties van DVO en LDODK naar sportpark Middelaar om tegen elkaar te oefenen. Er is dus de hele middag topkorfbal te zien aan de Middelaarseweg. De dag word ’s avonds ook nog eens feestelijk afgesloten. Natuurlijk willen u en jij deze dag absoluut niet missen, dus zet de datum alvast in de agenda!

2 September is de laatste zaterdag voordat de competitie begint. Vergis u dus niet, het is niet de eerste zaterdag dat er weer korfbalactiviteiten zijn. De selectie van Telstar/Schoonderbeek begint al op 12 augustus met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. En op 26 augustus heeft elk team een oefenwedstrijd!