Terugblik bubbel voetbal

Afgelopen vrijdag is er gebubbeld bij Telstar!
Na een korte bui bleef het gelukkig de rest van de avond droog met zelfs een zonnetje. Als eerst was de C-jeugd aan de beurt en die konden er wat van. Lachen, gieren, brullen, een groot feest. We hebben leuke spelletjes gedaan maar elkaar omver duwen was toch wel het leukste. Daarnaast werden er mooie koprollen gemaakt.

Bij de senioren en A-jeugd ging het er nog iets harder aan toe. Daar werd vooral lekker gevoetbald met af en toe een pauze want in de bubbel was het erg warm. Op de bal chillen, ligt ook wel erg lekker 😉

Een geslaagde activiteit waarvoor wij de Club 25 willen bedanken voor de sponsoring waardoor we de activiteit gratis konden aanbieden aan de Telstarleden. Daarnaast willen wij Hijnen Events bedanken voor de goede service van de bubbelballen. Lijkt dit je een leuke activiteit om te doen bijvoorbeeld als teamuitje kijk dan even op de site www.nlbubbelvoetbal.nl voor meer informatie. Zeker een aanrader!

Zie hier wat foto’s: