De Toppers van Telstar D1 hebben vandaag super gespeeld in de warmte

De Toppers van Telstar D1 hebben vandaag met Woudenberg D1 gewonnen met 6-5. Super gespeeld in de warmte!

Ze kwamen gelijk voor. Woudenberg gaf snel antwoord 1-1. De D1 scoorde vrij vlot weer 2-1. Woudenberg maakt eer weer 2-2 van. Daarna kwam Woudenberg voor 2-3. Telstar D1 maakte vlak voor rust weer de gelijkmaker.
We gingen de rust in met 3-3 op het scorebord.

Na rust ging Telstar D1 goed uit de startblokken. Vrij vlot stonden ze 5-3 voor. Woudenberg kwam terug tot 5-4. Telstar D1 maakte er aan het eind 6-4 van. Na wat onrustig spel kwam Woudenberg op de 6-5. Telstar D1 wist aan het eind van de wedstrijd de rustig te houden en hielt de bal in bezit.
‏We gingen de schaduw in met een 6-5 stand op het scorebord. De ijsjes waren dik verdiend. Telstar D1 is tot nu toe de enige in de poule die niet verloren heeft van Woudenberg D1!