Aanmelden 60-jarig jubileum

Korfbalvereniging Telstar bestaat 60 jaar en dat willen we vieren! We nodigen daarom alle (oud)leden uit voor diverse jubileumactiviteiten, een flinke dosis gezelligheid en entertainment.

Omdat er in de loop van de jaren meer dan 1600 mensen lid zijn geworden van Telstar is het bijna ondoenlijk (oud)leden individueel uit te nodigen. Maar als je graag oud-teamgenoten wilt ontmoeten, blok zaterdag 14 oktober in de agenda en wees van harte welkom op ons sportcomplex aan de Middelaarseweg in Hoevelaken. Deel dit bericht gerust, bijvoorbeeld binnen je familie- of kennissenkring, en beschouw dit als een persoonlijke uitnodiging.

Wil je hierbij aanwezig zijn?

Zaterdag 14 oktober is een normale competitiedag, dus er zijn ’s morgens en begin van de middag nog wedstrijden. Om 15:00 uur opent een fototentoonstelling, voor iedereen, maar zeker voor oud-leden natuurlijk erg interessant. Vanaf 17:00 uur is er een gezellige bijeenkomst met een foodtruck en drankjes voor leden en oud-leden om herinneringen op te halen.

Om goede organisatie mogelijk te maken wijzen wij je graag op de volgende aandachtspunten:

  • Vooraf aanmelden is verplicht;
  • Je kunt je tot uiterlijk 15 september 2023 aanmelden;
  • Voor deelname hieraan wordt een bijdrage van € 12,50 p/p gevraagd (daarvoor krijg je 3 consumptiemunten voor de bar en 3 foodtruckbonnen);
  • Op de jubileumdag ontvang je het Jubileum Magazine.

Aanmelden

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal reüniegasten dat wij mogen verwachten vragen wij u / jou om ons uiterlijk 15 september te laten weten of u / je aanwezig bent. Uw / jouw partner is ook uitgenodigd. AANMELDFORMULIER.

Vanaf 20:30 uur is er een feest met als thema “de roerende jaren ’60” 😉 voor leden en oud-leden.

Meer informatie over de jubileumactiviteiten is te vinden op de speciale jubileumpagina.