Dringend verzoek wedstrijdshirts

Dringend verzoek!!!!
Hierbij een extra bericht over de wedstrijdshirts. Geldt vooral voor de jeugdteams (A1, A2, B2, C1, C2, C3, D2, D3) die RJJ Keukens als sponsor hebben, maar andere teams ook graag extra controle.

Het 1ste veldseizoen 2023/2024 zit er alweer op. Echter blijkt nu al dat er een aantal teams shirts missen, die waarschijnlijk met de verenigingsfoto of met het meedoen in een ander team of gewoon in een verkeerde tas zijn beland.

Daarom een dringend verzoek om jullie eigen shirtjes tas te controleren aan de hand van de lijst die in de tas hoort te zitten of thuis toch even goed te kijken of daar toevallig een shirt ligt. Mis je een shirt of heb je een shirt te veel, laat me dit per bericht weten aan mij, graag nummer, maat en sponsor doorgeven. Ik hoop dat we op deze manier alle tassen weer compleet kunnen maken.
Lukt dit niet, dan zou er toch een extra inlevermoment moeten komen om de tassen te controleren en op orde te maken.

Groeten,

Rianca

Tel.: 06-15567868.