Verdediging goed, maar moeite met scoren

Voor de eerste zaalwedstrijd mocht Telstar/Schoonderbeek C2 aantreden tegen Thor C1 in Harmelen.

In het begin was de C2 onder de indruk van het spel van Thor. Thor scoorde vrij snel de 1-0 en de 2-0. Deze stand bleef vrij lang op het scorebord staan. Telstar verdedigde goed, maar had moeite met scoren. Vlak voor rust werd de 2-1 gemaakt en was de aansluiting er weer.

Wederom werd er goed verdedigd, maar de doelpunten bleven uit. 9 minuten voor tijd maakte Telstar de gelijkmaker 2-2. In de slotfase maakte Thor er 4-2 van. Telstar kwam niet meer aan scoren toe en de punten bleven in Harmelen. Het was een taaie wedstrijd, waar hard gewerkt werd. Soms werden er qua passings niet de juiste keuzes gemaakt en daar maakte de tegenstander gebruik van. De C2 was een beetje teleurgesteld, omdat ze wisten dat er vandaag meer in had gezeten.

Er is weer genoeg om te trainen, dus de C2 gaat weer aan de slag voor de volgende wedstrijd. Zaterdag 18 november komt Woudenberg C2 naar ‘De Slag’.

Martine