Een onnodig zwaar bevochten één punter

Op zaterdag 18 november om 18:15 mocht Telstar/Schoonderbeek 2 aantreden tegen Victum 2, de ploeg waar op het veld een oefenwedstrijd tegen gespeeld is en werd verloren. Deze keer was dat zeker niet ons plan. In onze eerste thuiswedstrijd waren we vastberaden, de punten moeten in Hoevelaken blijven.

We begonnen de wedstrijd scherp met bij de eerste aanval meteen een goal. De voorsprong bouwden we snel uit richting de 4-1 en daarna 5-2. Vanuit daar liepen de aanvallen minder goed en konden onze neer Utrechtse buren terug in de wedstrijd komen. Ze sloten aan naar de 5-5. Tijd voor een time-out. Net voor rust sloegen we ‘gelukkig‘ nog een gat naar twee, 8-6.

In de kleedkamers werden dingen weer op scherp gezet en namen we een mandarijntje voor nieuwe energie. Op naar de tweede helft.

Na de rust sloot Victum meteen weer aan naar 8-7. We konden geen echt gat meer slaan en niet goed van Victum loskomen. Het duel werd vuriger en steeds fanatieker. De nodige wissels werden gedaan om de punten toch veilig te gaan stellen. Maar tevergeefs. Het duel eindigde in 15-15. Voor Victum voelde het als winst, voor ons als verlies.

Toch zijn er veel positieve punten die we mee kunnen nemen. Er was strijdlust, passie en de wil om er met elkaar een goede wedstrijd van te maken.

Ook het publiek willen we hartelijk bedanken, jullie waren er in groten getale en dat kunnen we zeer waarderen!
Hopelijk tot de volgende keer!