Vrijwilliger in de Spotlight:
Martine Noorland

“Dat iedereen plezier in korfballen heeft! Focus en werken voor elkaar.”

Hoe ben je voor het eerst in aanraking gekomen met korfbal?
Mijn oudste zus ging op korfbal. Kort daarna deed ik mee aan schoolkorfbal en was ik verkocht: Ook ik ging korfballen!

Wanneer ben je naar Telstar gegaan?
Toen ik zo ongeveer 11 jaar oud was.

Wat vind je leuk aan Telstar?
Dat iedereen welkom is! En iedereen geaccepteerd wordt zoals hij/zij is! Het is een gezellige vereniging!  

Hoe lang ben je al lid van Telstar?
Vanaf mijn 11e jaar ongeveer dus zo’n 37  jaar.

Speel je zelf ook wedstrijden of speel je zelf niet? En zo dit laatste, waarom?
Ik speel geen wedstrijden meer! Toen mijn dochter Anne geboren was moest ik echt kiezen wat ik wilde gaan doen! Ik gaf training, coachen en floot ook regelmatig wedstrijdjes. Het is toen het coachen, training geven en fluiten geworden. Omdat dat gewoon ontzettend leuk is om te doen!

Wat vind je leuk aan het spelen van wedstrijden?
Samen met anderen actief bezig zijn en nog kunnen winnen ook.

Wat vind je belangrijk tijdens een wedstrijd?
Dat iedereen er plezier in heeft! Focus en werken voor elkaar. Vooral het samen doen en plezier hebben! Bij de D1 hebben is ons  motto START.  De eerste letter is SAMEN!

Doe je ook vrijwilligerswerk en zo ja waarom?
Ja, omdat ik het belangrijk vind om te doen en ik heb het ook van huis uit meegekregen dat vrijwilligerswerk er bij hoort. Mijn moeder doet nog steeds vrijwilligerswerk. Ook mijn vader was erg actief op het gebied van vrijwilligerswerk!

Wat vind je leuk aan het helpen bij Telstar?
Dat door inzet van een hoop vrijwilligers veel kinderen kunnen sporten en plezier hebben. Als trainer help je kinderen verder en leer je ze beter korfballen, iedereen op zijn eigen niveau! Als scheidsrechtersbegeleider help je jonge scheidsrechters op weg.

Geboortedatum: 20 september 1970.
Lengte: 1.75
Kleur haar: officieel bruin, nu beetje bruin/rood met highlights
Kleur ogen: groen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *