Aanmelden voor het Telstarkamp 2022

Dit is je allerlaatste kans! Kamp 2022

Wat ontzettend leuk dat we al zoveel aanmeldingen hebben voor kamp. Officieel kon je aanmelden tot afgelopen zaterdag. We willen jullie nog één kans geven om je op te geven. Tot woensdag 14 juni 2022 18.00 uur kan je je nog aanmelden via het aanmeldformulier! Daarna kan het helaas niet meer omdat wij bezig gaan met de inkopen en de tentverdeling. Wees dus op tijd.

Als het niet lukt om het hele kamp erbij te zijn, ben je ook welkom! Geef dat in het aanmeldformulier aan bij de opmerking.

Daarnaast zoeken we nog teambegeleiders die aanwezig zijn tijdens kamp en blijven slapen bij een van de teams. Lijkt je dit leuk om te doen? Laat het even weten bij Britt van den Top (0643804347)

– – –

Het is even geleden, maar kamp staat eindelijk weer op de agenda!

Dit jaar is er kamp voor A, B, C, D, E, F en Kangoeroes. Het thema dit jaar is ‘Jungle’, dus maak je borst maar nat. Het kamp is van vrijdag 24 juni tot zaterdag 25 juni. Zet dit alvast in je agenda en meld je direct aan!

Aanmelden kan tot en met zaterdag 11 juni. Daarna gaat de inschrijfpagina op slot. Je inschrijving is definitief als er voor het kamp betaald is. De kosten zijn € 12,50 p/p. Betalen (t/m 11 juni) kan op ons rekeningnummer NL89INGB0002108750 t.n.v. KV Telstar o.v.v. Telstarkamp. Geef je meerdere kinderen op? Zet de namen en teams in de omschrijving erbij.

Om je in te kunnen schrijven voor het kamp hebben we nog wat informatie nodig. Deze informatie wordt gebruikt om een indeling te maken voor de activiteiten tijdens het kamp.
Onderaan staat het inschrijfformulier (techniek hebben we niet altijd in de hand… krijg je een foutmelding stuur dan de benodigde gegevens naar ).

Waar we naartoe gaan? Naar een mooi terrein heel dicht bij Telstar!

Het kamp begint op vrijdag 24 juni 16:00 uur. Vanaf die tijd kunnen jullie je aanmelden en je spullen naar de tent brengen. Zaterdag 25 juni om 15:00 uur eindigt het kamp voor alle teams. Zij mogen dan weer worden opgehaald door hun ouders/verzorgers.

We zoeken voor de periode van vrijdag 24 juni 16:00 uur tot zaterdag 25 juni 15:00 uur begeleiders voor de D, E en F teams. Als begeleider ben je verantwoordelijk voor één van deze teams en help je hen tijdens het kamp. Ook slaap je de vrijdagnacht vlakbij of in de tent met de teamleden. Let op: Je neemt dus zelf niet actief deel aan de activiteiten.

Wij gaan ervan uit dat het een ontzettend leuk kamp gaat worden. Wij hebben er al enorm veel zin in!!!

Groeten van de Kamp Commissie 2022

Ik wil me aanmelden voor het Telstarkamp!

ALGEMENE GEGEVENS

Kies hieronder:

Ik heb een eigen tent zo ja, aantal personen
    JaNee

Aantal personen:

Ik ga mee als begeleider en maak het kamp gratis mee.
    janee

IN GEVAL VAN NOOD
    Voor leden die nog geen 18 jaar zijn is onderstaande informatie ook nodig, zodat we in geval van nood de ouders/verzorgers kunnen bereiken.

Telefoonnummer ouder/verzorger

AANVULLENDE INFORMATIE

Ik heb een allergie:

Ik gebruik medicijnen:

Ik wil nog wat anders kwijt:

PRIVACY

KV Telstar respecteert ieders privacy. Tijdens het kamp kunnen er foto's en video's worden gemaakt. Deze worden na afloop van het kamp op de site van Telstar en op onze sociale kanalen geplaatst.
    Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming

Met het invullen en het verzenden van dit formulier geef jij toestemming om gegevens die jij invult door ons te laten verwerken en te bewaren volgens de privacyverklaring.
    Ja, ik ga akkoord.

BETALING
    Bij het betalen graag het volgende in de omschrijving meegeven:
    - Volledige naam van de deelnemer
    - Het team waarin de deelnemer speelt

Voor ouders die meerdere kinderen aanmelden, willen we vragen om per kind het verschuldigde bedrag €12,50 p/p over te maken, omdat het anders voor onze penningmeester niet duidelijk is wie waarvoor heeft betaald. Óf neem contact op met de penningmeester om iets anders af te spreken.
    De inschrijving voor het kamp is definitief zodra er betaald is.

*verplicht