Jeugdkamp 2023

Hey hallo allemaal,

Er staat weer jeugdkamp op de planning. Het kamp is voor de Kangoeroes, F-jeugd, E-jeugd, D-jeugd, C-jeugd, B-jeugd en A-jeugd. Het thema van het kamp is dit jaar ‘Boerderij’. Het kamp zal plaatsvinden op het terrein van Telstar van vrijdag 30 juni op zaterdag 1 juli.
Daarnaast loopt het Jeugdkamp dit jaar over in de Einddag, dus dat maakt het iets anders vergeleken met vorige jaren. Hierover meer later in het bericht.

Vrijdag 30 juni zijn de kinderen welkom vanaf 16:00 uur op het Telstarcomplex. Ze melden zich dan aan bij Britt van den Top in de kantine. Daarna is er tijd om de spullen naar de tenten te brengen. Als iedereen er is gaan we samen eten en de rest van het programma blijft nog een verrassing. We gaan het zeker heel leuk hebben met elkaar!

Op zaterdag om 13:00 uur, na de lunch, is het Jeugdkamp afgelopen. Vanaf die tijd kunnen ouders/verzorgers de kinderen weer ophalen.

Deze zaterdag loopt over in de Einddag. De kinderen kunnen ook nog meedoen aan het Schutterstoernooi. Hiervoor moet je je opgeven bij de Einddagcommissie, hierover staat er een apart bericht op de site. Als je mee wil doen, houd dit in de gaten!

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met maandag 12 juni. Dit kan via het aanmeldformulier onderaan dit bericht. Daarna gaat de inschrijfpagina op slot. Je inschrijving is definitief als er voor het kamp betaald is. De kosten zijn € 12,50 p/p. Graag betalen (t/m 10 juni) kan op ons rekeningnummer NL89INGB0002108750 t.n.v. KV Telstar.

Meld je meerdere kinderen aan?

Zet de namen en teams in de omschrijving erbij. Bij vragen kan er gemaild worden naar .

Wij hebben er al heel veel zin in en hopelijk jullie ook!

TEC 

Aanmelden

  • 1

   Algemeen

  • 2

   Kampkeuze

  • 3

   Privacy

  • 4

   Betaling

  1/4

  Algemeen

  Ik wil me aanmelden voor het Telstarkamp!

  ALGEMENE GEGEVENS

  In welk team zit je / uw kind?

  Voor leden die nog geen 18 jaar zijn op 30 juni/1 juli 2023 is onderstaande informatie ook nodig, zodat we in geval van nood de ouders/verzorgers kunnen bereiken.

  Telefoonnummer ouder/verzorger


  *verplicht

  Ga je mee als begeleider? Lees dan even goed hoe je dit aan moet geven.

  - Ik ga mee als begeleider en overnacht (vrijdag op zaterdag) gratis. Kies dan hieronder voor 'Ik ga mee als begeleider'.

  - Als je meegaat als begeleider vink dan ook hieronder het vakje 'Ja' aan.

  - Ga je niet mee als begeleider dan vink je 'Nee' aan.
  JaNee

  Ik heb een eigen tent zo ja, aantal personen
  JaNee

  Aantal personen:

  Opmerkingen/aanvullingen:

  *verplicht

  PRIVACY

  KV Telstar respecteert ieders privacy. Tijdens het kamp kunnen er foto's en video's worden gemaakt. Deze worden na afloop van het kamp op de site van Telstar en op onze sociale kanalen geplaatst.
  Ja, ik ga akkoordNee, ik ga niet akkoord

  Met het invullen en het verzenden van dit formulier geef jij toestemming om gegevens die jij invult door ons te laten verwerken en te bewaren volgens de privacyverklaring.
  Ja, ik ga akkoord.

  *verplicht

  BETALING
  Bij het betalen graag het volgende in de omschrijving meegeven:
  - O.v.v. Telstarkamp
  - Volledige naam van de deelnemer
  - Het team waarin de deelnemer speelt

  De kosten zijn € 12,50 p/p. Graag betalen (t/m 10 juni) kan op ons rekeningnummer NL89INGB0002108750 t.n.v. KV Telstar.
  Voor ouders die meerdere kinderen hebben willen we vragen om per kind het verschuldigde bedrag over te maken, omdat het anders voor onze penningmeester niet duidelijk is wie waarvoor heeft betaald. Óf neem contact op met de penningmeester om iets anders af te spreken.
  De inschrijving voor het kamp is definitief zodra er betaald is.