Alternatieve trainingsweek voor Telstar D1

Als voorbereiding op de zaal had Telstar/Schoonderbeek D1 een leuke, alternatieve trainingsweek.

Deze begon dinsdag met een oefenwedstrijdje tegen MIA D1. Deze werd nog op het veld gespeeld. Gewoon omdat we er zin in hadden iedereen was enthousiast. De spelers waren in tweetallen aan elkaar gekoppeld, bestaand uit een heer en een dame. Elke 10 minuten werd er een ander koppel gewisseld en zo had iedereen evenveel gespeeld. Het was een leuke wedstrijd er werd veel en door verschillend spelers gescoord. We wonnen met 3-15.

Donderdag was het vervolg van deze alternatieve trainingsweek. Om te wennen verzamelden we bij ‘De Slag’. Daar vertrokken we naar Superfun om lekker te gaan lasergamen. Het was ontzettend leuk iedereen had veel lol. De overwinningen werden eerlijk verdeeld. Het eerste potje won Team Rood en het tweede potje werd gewonnen door Team Blauw. Daarna was er nog wat lekkers en drinken en ging iedereen weer naar huis.

Op naar het zaalseizoen, volgende week mag de D1 weer lekker de zaal in. We hebben er zin in!