Voor het goed functioneren van onze vereniging is het noodzakelijk dat wij de beschikking hebben over jouw persoonsgegevens en deze verwerken. We willen je immers graag informeren over verenigingszaken, sportactiviteiten, aanbiedingen en dergelijke.

Ook is het noodzakelijk om speelschema’s en wedstrijduitslagen te delen via diverse media. Soms delen we ook foto’s en/of filmpjes van jou op diverse media, dit vaak ter promotie van onze vereniging of om kleur te geven aan het verenigingsleven. Met dit formulier vragen wij je toestemming om ook jouw persoonsgegevens voor deze doeleinden te gebruiken. Ook vragen wij je toestemming voor het gebruik van je pasfoto (noodzakelijk voor je Digitale Spelerskaart) en ander beeldmateriaal (wedstrijdregistratie, teamfoto e.d.).

Ja, ik geef toestemming mijn gegevens te gebruiken voor:

Mijn toestemming aan KV Telstar geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe, andersoortige gegevensverwerkingen vraagt onze vereniging mij opnieuw om toestemming.

5 + 2 = ?

U kunt ten allen tijde uw toestemming intrekken door een mail te sturen naar het bestuur.

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.