De ‘Club van 25’ is eind jaren ’90 opgericht en al (bijna) 25 jaar een begrip binnen Telstar.

Doelstelling

De ‘Club van 25’ heeft als doelstelling leuke extra’s voor de vereniging te organiseren of te ondersteunen. Zeg maar “de jus door de vereniging” in de vorm van activiteiten, of duurzame materialen. Vaak in samenwerking met andere commissies als TEC en Familiedag.

Deelnemers

De ‘Club van 25’ telt al jaren zo’n 35 deelnemers, die per seizoen € 25,00 bijdragen. Iedereen die dit extraatje voor Telstar over heeft, wordt eervol vermeld op het bord in de kantine. Bijdragen lopen altijd via de penningmeester van KV Telstar.

Lid worden of leuke ideeën?

Meedoen aan de ‘Club van 25’ kan alleen, per duo, of in groepsverband. Alles is mogelijk. Wil je meedoen, heb je een goed idee voor een leuke activiteit, of anderszins zinvolle besteding? Suggesties en aanmeldingen zijn altijd welkom.

Seizoen 2019-2020

Zoals bekend beleefden wij afgelopen jaar een halfbakken seizoen. Met alle jeugd
F t/m D zijn we in november 2019 naar speeltuin ‘Het Uilenbos’ geweest. Een groot succes. Daarnaast hebben de jeugdteams die in het zaalseizoen ‘Team van de Week’ waren, gegeten in Sportcafé ‘De Slag’. Toen hield het seizoen op.

Nu is het augustus 2020 en pakt ook de ‘Club van 25’ de draad weer op. We hebben besloten dit seizoen 2020 – 2021 geen nieuwe bijdrage van de deelnemers te vragen. Dit betekent dat alle 36 namen ongewijzigd op het bord blijven staan. Nieuwe aanmeldingen (en vrijwillige donaties) blijven uiteraard van harte welkom! Sluit dit even kort met Bas Munter, Edwin van Dunschoten of Rob Harmsen.

Dank aan alle deelnemers / sponsors van de Club van 25. Afhankelijk van hoe het komend seizoen zicht ontwikkelt, laten wij zeker van ons horen. Leuke ideeën zijn altijd welkom. Mail ze naar .

Leuke ideeën?

Heb je een leuk idee of suggestie wat wij als extra kunnen doen voor Telstar? Laat het vooral weten. Wie weet wordt jouw wens werkelijkheid.

DE CLUB VAN 25
Contactpersonen:
Bas Munter, Edwin van Dunschoten of Rob Harmsen.