Kun je iets over jezelf vertellen? 

Ik ben 33 jaar oud. Geboren en getogen in het mooie Hoevelaken. In dagelijks leven werkzaam op de financiële administratie bij Moba in Barneveld.
Naast korfbal doe ik ook aan darten en ben ik altijd voorstander voor een terrasje met vrienden en een lekker biertje. 

Wanneer heb je bij Telstar terecht gekomen? En hoe? 

Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met korfbal. Mijn 2 broers speelde destijds ook al en heb van horen zeggen dat ik toen al regelmatig met een bal op het korfbalveld te vinden was. 

Op welke locaties van Telstar heb je gespeeld? 

Allebei, Sportweg en Middelaarseweg. 

Wat vind je zo leuk aan korfbal? 

Dat het een gemengde teamsport is. Denk dat dit over het algemeen ten goede komt van de sfeer en gezelligheid binnen een team. En er zit veel diversiteit in het spelletje wat het een mooie sport maakt.  

Welke andere activiteiten heb je nog meer gedaan? 

Heb in de FECO gezeten (voorloper van de TEC), scheidsrechterscommissie, (bonds)scheidsrecher, trainer/coach en penningmeester. 

En wat doe je nu nog bij Telstar? 

(Bonds)scheidsrechter, trainer/coach van de C2, penningmeester en speel nog in S4. 

Wat zijn jouw taken als penningmeester? 

Dat is een aardige lijst. Denk hieraan bij betalen van diverse facturen. Zorgen dat er geld voor de kassa beschikbaar is. Contributiefacturen maken. Jaarlijkse subsidieaanvraag. Zorgen dat alles goed in de boekhouding verwerkt wordt en zorgen voor de jaarrekening. 

Daarnaast zit je als penningmeester ook in het (dagelijks) bestuur. Dus daar komen zo af en toe ook nog kleine taken langs. Naast de bestuursvergaderingen. Wanneer ben je hier mee begonnen en hoe kwam je daar zo bij? 

Ben er volgens mij een jaar of 4/5 geleden mee begonnen. Ik ben gevraagd door Tineke waarvan ik het stokje als penningmeester van heb overgenomen. Het leek mij een leuke nieuwe ervaring om de club van een andere kant te zien. En dat is het ook zeker geworden.
Helaas is het echter steeds slechter te combineren met mijn werk dus moet ik helaas het stokje weer gaan overdragen.
We zijn nog druk bezig met de invulling hiervan dus als iemand het leukt lijkt om een (gedeelte) hiervan over te nemen hoor ik het graag. 

Wat zijn je leukste herinneringen aan Telstar? 

Denk toch wel kamp, de diverse jeugd NK’s die ik heb meegemaakt en natuurlijk de diverse leuke feestjes. 

Wat is jouw wens voor het nieuwe seizoen? 

Het vinden van een nieuwe penningmeester, maar vooral op een normaal seizoen waarin we weer gewoon kunnen korfballen en genieten van een gezellige 3e helft in onze TopTenT.