Elk jaar wordt de Anje de Haan trofee uitgereikt aan een vrijwilliger. De trofee is vernoemd naar Anje de Haan. Zij heeft als voorzitter heel veel voor Telstar gedaan. Deze trofee ontvangt een vrijwilliger die zich volgens het bestuur in een bepaald seizoen heel goed heeft ingezet. 

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werd duidelijk wie dit jaar de Anje de Haan trofee heeft verdiend. 

Britt van den Top was compleet verrast toen de vorige vrijwilliger van het jaar Kurt Metz aan de deur stond om de trofee langs te brengen. 

,,Compleet verrast was ik zeker en ik vind het een eer om deze trofee in ontvangst te mogen nemen. Er staan namen op van mensen die ontzettend veel doen voor de club en het voelt speciaal om hierbij te staan’’, vertelt Britt. ,,Ik vind het erg leuk om actief te zijn als vrijwilliger binnen Telstar. Ik loop sinds ik vier jaar oud ben al rond op de vereniging, dus het voelt echt als thuis. Ik zou Telstar omschrijven als een warme en gezellige vereniging waar iedereen welkom is. Naarmate ik ouder werd, kwam ik erachter hoeveel erbij komt kijken om een sportvereniging draaiende te houden. Ik wilde graag mijn steentje bijdragen en ben begonnen met training geven. Later kwamen hier meer vrijwilligerstaken bij, die ik leuk vind om te doen. Helaas zijn de afgelopen twee jaar wat anders verlopen door de corona-situatie, maar dat mag de pret niet drukken. We kijken samen naar wat wel mogelijk is! 

Bedankt voor deze trofee :-).’’

Een vereniging heeft vrijwilligers nodig om te kunnen blijven bestaan. Elke vrijwilliger is belangrijk voor de vereniging. Kijk gerust eens bij de vacatures op de site, misschien kan jij ook iets betekenen voor Telstar?