RJJ keukens is een familie bedrijf en niet aangesloten bij een landelijke keten. Bij dit bedrijf geen ‘handje klap’ maar direct een duidelijke en eerlijke prijs!

Kun je jezelf voorstellen? Wie ben jij? Wat beweegt jou?

Mijn naam is Roeli Jansen – Jansen geboren en getogen in de Noordoostpolder en nu ik woon in Utrecht.

Wat mij beweegt is om het anders te doen dan de andere keukenzaken. Niet strak in pak, geen gladde praatjes. Gewoon je zelf zijn en de klanten benaderen en helpen zoals je zelf ook graag geholpen zou willen worden in een wereld die voor veel mensen onbekend is.

Kun je kort de geschiedenis schetsen?

Ik kom uit een echt ‘keuken gezin’. Mijn ouders hadden al een keukenzaak voordat ik geboren werd. Het is me dus met de paplepel ingegoten. Na 10 jaar bij mijn ouders in het bedrijf te hebben gewerkt werd het voor mij tijd om mijn vleugels uit te slaan. Om te kijken en vooral te leren bij andere keukenzaken. Daar heb ik mijn man ontmoet. Samen hebben we mijn droom verwezenlijkt: RJJ keukens werd een feit!

Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

Het dorp waar ik vandaan kom (Marknesse) staat ook bol van saamhorigheid onder de bewoners. De bedrijven helpen waar kan qua sponsering en activiteiten. Ik vind het niet meer dan logisch om mijn steentje bij te dragen als bedrijf om de lokale sporten en activiteiten te sponseren waar ik kan.

Heb je zelf al eens gekorfbald?

Jazeker! 17 jaar lang bij SVM korfbal vereniging in Marknesse. Mijn ouders zijn altijd vanaf dag 1 hoofdsponsor geweest. Daarom heb ik een zwak voor korfbal denk ik.

Wat is jouw sportieve uitdaging?

Het korfballen weer eens oppakken! Dat lijkt me heerlijk. Het komt er steeds niet van helaas. Misschien toch maar weer eens contact opnemen, haha

Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?

Wees loyaal, koop lokaal! Dat is mijn motto geworden sinds het afgelopen jaar. Ik werk dan ook samen met Bakkerij Toebast, Slagerij Steltenpool en Happy Food met een waardebonnen pakket bij aankoop van een keuken.

Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

Sinds eind september is onze showroom verbouwd en binnenkort staat er weer een kleine verbouwing op de rol. Dit komt omdat wij plaats moeten maken voor nieuwe modellen. Misschien staat er een showmodel keuken bij die voldoet aan jullie wensen en heb je voor een koopje een nieuwe keuken thuis staan!

Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

Durf wat kleur in de keuken te brengen! Een keuken hoeft niet meer alleen wit te zijn met een zwart blad. Veel fronten zijn er tegenwoordig in verschillende kleuren! Ook zie je steeds meer kleur in apparatuur en werkbladen terug komen. Vind je dat spannend of hoeft het niet zo uitgesproken te zijn? Kies dan voor gekleurde accessoires! Zoals een rode of blauwe SMEG jaren 50 waterkoker of blender! Een sieraad voor je aanrecht!

Hoe ziet een dagelijkse werkdag er gemiddeld uit?

Ik begin met een kop thee de mails te beantwoorden en de orderbevestigingen van de leveranciers te controleren. Daarna staan er vaak afspraken met klanten gepland. Die orders/offertes probeer ik daarna gelijk uit te werken zodat de klant snel alle tekeningen in huis heeft. Tussendoor wat telefoontjes, een vertegenwoordiger die op de stoep staat, of een monteur die een keuken komt doornemen. Geen dag is het zelfde gelukkig!

Wat spreekt je zo aan in onze mooie vereniging?

Er komen veel klanten bij mij die ook bij jullie vereniging zitten. Ik hoor altijd hoe gezellig de club is en dat het ( zoals ik het ook ken uit mijn eigen korfbal verleden) echt een familie sport is. De kinderen korfballen en de ouders dan vaak ook.

Wil je nog wat kwijt aan een ieder die dit interview leest?

Geniet van je sport, geniet van het samenzijn! En mocht je een keuken of inbouw apparaat nodig zijn, je weet me te vinden!

Oosterdorpsstraat 33, 3871 AA Hoevelaken

Tel.: 085 876 95 17

E-mail:

Openingstijden:

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–17:00
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag 10:00–16:00
zondag Gesloten