Zaterdag 1 juli: Telstar Einddag met Schutterstoernooi en Pubquiz

Op zaterdag 1 juli sluiten wij het seizoen feestelijk af. Vanwege ook het Telstar jeugdkamp dat weekend, ziet de Einddag er iets anders uit, maar niet minder gezellig. Het programma is in de middag en de avond.

14.00 uur: Start Schutterstoernooi.

Het toernooi is voor iedereen! Jong / oud, spelend of helemaal geen korfballer. Vorm een duo en ga de strijd aan om de schutters bokaal. Wie heeft aan het eind van het seizoen het vizier nog op scherp?

Terras en muziek

De hele middag en avond is het terras geopend. We drinken een borrel, kijken terug op het afgelopen jaar, eten een plate en kijken vooruit naar volgend seizoen. De kantine commissie staat tot een ieders dienst.

19.00 uur: Club van 25 Pubquiz

In de avond spelen wij de Club van 25 Pubquiz. In groepen van maximaal 5 deelnemers testen wij elkaars parate kennis, waarbij de gezelligheid voorop staat. Bedenk een leuke naam en geef je op!

Aanmeldingen

Alle aanmeldingen – voor schutterstoernooi en Pubquiz – zien wij tegemoet. Stuur een e-mail naar .

Tot 1 juli, dan zien en spreken wij elkaar.