C1 naar het NK Beachkorfbal en PKC – LDODK!

Zaterdag 22 februari vertrok de C1, samen met de B1 & A1 naar ‘De Beach’ in Aalsmeer voor het NK Beachkorfbal!

De D1 was ‘s ochtends aan de beurt en die hebben het NK afgesloten met de eerste plek! Het was een gezellig en goed georganiseerd toernooi! Iedereen ging gezellig bij elkaar kijken  en er waren ook gezellig wat ouders om te supporteren! Het was een mooie dag, die werd afgesloten met een tweede plak voor de C1. De C1 stond gelijk met TOP, maar TOP had 1 doelpunt meer gemaakt en werden eerste. De  B1 werd ook tweede en er was vijfde plek voor de A1.  Zij zaten in een zeer zware poule.

Hieronder vind je de wedstrijdverslagen van de C1. De C1 vertrok na de prijsuitreiking richting Papendrecht. Waar zij de korfballeague wedstrijd tussen PKC tegen LDODK gingen kijken. Zij zagen hier een mooie wedstrijd!  We kunnen weer terugkijken op een leuke toernooi en hebben een spannende wedstrijd gezien!

*Telstar C1-Top C1*
De wedstrijd begon goed. Al vrij snel scoorde Daniël er 2 en stond het 2-0. Daarna kregen we helaas hetzelfde tegen en stond het gelijk 2-2. Daarna scoorde Renske een doorloopbal waardoor we 3-2 voorstonden. Helaas lieten we er toen 2 door en kwamen we achter met 1 punt 3-4. Toen scoorde Daniël ons laatste doelpunt 4-4. Jammer genoeg lieten we er 1 door en verloren de wedstrijd met 4-5.

*Telstar C1 – IJsselvogels C1*
Aan het begin kregen we een doorloopbal en een afstandschot tegen 0-2. We kwamen weer terug Dionne scoorde een doorloopbal, Renske ook met een doorloopbal, Dionne weer met een doorloopbal en een afstandschot en loes met een afstandschot 5-2 helaas kregen we er 2 tegen. Daniel scoorde een afstandschot. We kregen er nog een tegen en de wedstijd was afgelopen. Stand : 6-5.
Het was een leuke wedstrijd.

*Telstar C1 – Devinco C1*
De wedstrijd was kort maar krachtig. Daniël opende met een afstandschot 1-0. Helaas was het tweede doelpunt voor de tegenstanders 1-1. Daarna scoorden Daniël nog 2 afstandschoten en eindigde de wedstrijd met 3-1.

*Telstar C1 – RDZ C1*
Daniël scoorde als eerst een kleine kans. We kregen er een tegen, gelukkig scoorde Daniël weer een kleine kans. We kregen er weer een tegen 2-2 . Maar we kwamen weer terug, we scoorde er een en toen kwam Daniël met een afstandsschot, Hanna met een afstandsschot, Daniël weer een kleine kans, loes een korte kans en een afstandsschot 7-3 . Helaas scoorde de tegenstander weer maar Rens scoorde twee keer een kleine kans. We kregen een doelpunt tegen maar Dionne scoorde een doorloopbal 10-5. We scoorde er nog een en kregen er weer een tegen.  De wedstrijd was afgelopen. Stand: 11-6.