Jouw inzet is goud waard We besteden heel wat uurtjes op de club. Aanmoedigen, vergaderen, organiseren, klussen en alles daartussen. Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. Jouw inzet is goud waard! Zet met je hele club de schouders eronder en ga loten verkopen, want 80% van de opbrengst […]

Het eerste feest van het seizoen! We beginnen om 20:30 uur en sturen iedereen om 01:00 uur weer naar huis. Het thema voor dit feest is: Uit je dak in je vuilniszak.

Filmavond voor jong en oud. Het idee is om eerst een film voor de jeugdige leden te vertonen en een half uur na afloop een film voor de wat oudere jeugd.

Zou Sinterklaas dit jaar weer bij Telstar komen? Alleen voor de kinderen uit de E & F teams en onze kangoeroes.