Clinic TeamNL groot succes en
voor herhaling vatbaar

Op woensdagavond 2 september was er voor de A-, B-, C-, D- en E-jeugd een clinic onder leiding van twee TeamNL korfballers. Barbera Brouwer en Nick Pikaar kwamen naar Hoevelaken om onze jeugd te leren hoe ze nog beter kunnen korfballen.

Deze 2 TOP spelers namen de leden direct vanaf de eerste minuut mee op sleeptouw en had een groot aantal oefeningen paraat. De D- en E-teams kregen het eerste uur korfbal les. Al vanaf de warming up zat de stemming er goed in. De kinderen waren enthousiast en deden alle oefeningen goed mee. Overal op het veld waren lachende kinderen te zien. Na afloop mochten ze nog op de foto en stond er een glas limonade voor ze klaar.

Het tweede uur was voor onze A-, B- en C-teams. Het voordeel was dat een aantal trainers van de D en E teams al hadden gezien wat er van ze verwacht werd. Ook daar werd fanatiek meegedaan met de oefeningen die door Barbera en Nick waren bedacht. Ook de trainers van de A, B en C teams waren aanwezig om te zien hoe hun team het deed en om leuke oefeningen voor het komende seizoen te ‘pikken’.

De ouders langs de kant stonden te genieten van de kinderen die volop lol hadden en op een leuke manier leerden hoe ze nog beter kunnen gaan korfballen. Dat niet alleen de ouders, maar ook de kinderen het leuk hebben geha bleek uit de reacties die na de training door de kinderen werden gegeven.

Deze clinic was mogelijk doordat de Club van 25, Telstar Culinair en onze club zelf hebben bijgedragen in de kosten. Daarnaast hebben ook de TEC met de TC en toernooicommissie samengewerkt om deze clinic mogelijk te maken. Al met al is dit dus echt een club item geworden waarbij goed is samengewerkt om er een topavond van te maken. Namens de TEC wordt iedereen bedankt voor zijn of haar inzet om van deze avond een succes te maken.

Tijdens deze avond zijn er ook foto’s gemaakt. Die foto’s zijn hier te vinden: https://flic.kr/s/aHsmQyWyJG