Telstar/Dé Register Makelaar D1 blijft winnen!

Vandaag een uitwedstrijd van Telstar/Dé Register Makelaar D1 tegen Sparta D1 in Nijkerk.

Thuis was het een stroperige wedstrijd, maar wel gewonnen. Vandaag ging de D1 weer voor de winst!

Er zou hard gewerkt moeten worden! Veel lopen om kansen te creëren. Het spel moest door Telstar bepaald worden en niet door Sparta. Er werd gelijk begonnen met in het eerste kwart zeer scherp te verdedigen. De bal kwam bijna niet bij de paal. Telstar kwam met 0-2 voor. In het tweede kwart werd het 0-3. Er vielen alleen in het tweede kwart twee doelpunten voor Sparta. Met 2-3 gingen we de rust in.

Na de rust liet een doelpunt lang op zich wachten. Er waren mooie aanvallen, maar er viel er slechts één door de korf 2-4. Aan het eind van het derde kwart was de stand nog steeds 2-4, dus de verdediging die de deur op slot hield ging nu aanvallen! Wederom veel snelle aanvallen en veel kansen. Maar het duurde even voordat er gescoord werd. De verdediging gooide de aanval van Sparta in het slot. Door goed voor te verdedigen en druk op de aanvallers te houden, kon Sparta geen fatsoenlijke aanval opzetten. De bal werd er voortdurend tussen uit gehaald. Telstar kreeg ruimte voor mooie aanvallen en door snel te spelen ontstonden weer mooie kansen. Er gingen er veel mis, maar er vielen er een paar mooie in. De eindstand was 2-7. Een terechte overwinning. Door goed aanvalsspel, een hoog percentage balbezit, veel pressie in de verdediging en bij het uitverdedigen verdiende de D1 deze overwinning helemaal zelf!

Dank aan onze vaste supporters, die ons trouw volgen! Op naar de volgende wedstrijd.

17 Februari speelt de D1 uit tegen Unitas D1. We hopen natuurlijk weer op veel publiek!