Kampioensverslag Deel 3:Telstar D1 – De Meeuwen D2

10 maart was de allerlaatste zaalwedstijd voor Telstar D1. Deze zaterdag kon het ongeslagen kampioenschap binnen gehaald worden.

De Meeuwen uit Putten waren weer de tegenstander. Net als in de eerste kampioenswedstrijd. Uit werd gewonnen met 6-12 en was het kampioenschap al binnen. Toch bleef de D1 de wedstrijd tegen Dindoa scherp en werd de voorlaatste wedstrijd ook gewonnen. Deze zaterdag was er ook maar 1 doel en dat was winnen. Graag ook nog met veel doelpunten en weinig tegengoals.

De tribune liep vol met de harde supporterskern van de D1. Ook sponsor van Duinkerken/Sport & Kamperen nam plaats op de tribune. De voorbespreking was gedaan. De kampioensfoto werd vast voor de wedstrijd genomen omdat Coach Loïs tijdens de tweede helft moest vertrekken met S2. Na het inschieten kon de wedstrijd beginnen. De aanvoerder van vandaag was Jeremey. Dit omdat aanvoerder Rick op de bank startte, omdat hij al een wedstrijd  met de C1 in de benen had. Gideon startte op zijn plek. De eerste helft kwam stroef op gang. Maar met een 5-0 stand op het scorebord kon de D1 redelijk tevreden de kleedkamer in gaan.  Maar helemaal tevreden was iedereen niet.

In de rust werd alles rustig besproken en geanalyseerd en kwam  de D1 met zelfvertrouwen de kleedkamer uit. Rick kwam er in voor Gideon. De tweede helft kon beginnen. De D1 was los en werden mooie kansen gecreëerd en afgerond. Ook de Meeuwen kreeg een paar  kansen en benutte er twee. Hierdoor was de stand halverwege de tweede helft 11-2.

Na de wisseling van de vakken bleef de doelpunten vallen. Er werd verder goed verdedigd en goed uitverdedigd. Hierdoor had de D1 alle tijd om aan te vallen.  De spelers van De Meeuwen bleven hard werken, maar kregen niet heel veel ruimte. Er werd nog twee keer door De Meeuwen gescoord. Maar daar bleef het ook bij. Toen het eindsignaal klonk, stond er een mooie stand van 18-4 op het scorebord.

De D1 was nu echt ongeslagen Kampioen. Na de felicitaties van de vereniging, sponsor Van Duinkerken/Sport & Kamperen en de supporters, kon de D1 aan de champagne en de taart. Ook had de vaste supporterskern voor taart voor de supporters gezorgd.

Het was een mooi zaalseizoen, met een verdiende afsluiting!

Alle supporters bedankt namens alle spelers en de coaches.

Groetjes,

Hannah, Loes, Lotte, Maren, Daniël, Gideon, Martin, Rick, Jeremey, Freerk, Loïs & Martine

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *