Met spoed gezocht: leden Kledingcommissie

Telstar is per direct op zoek naar twee nieuwe leden voor de Kledingcommissie. Ben jij iemand die van wanten weet?

Iedere speler is trots om te mogen spelen in de kleuren van Telstar. Iemands kleren maken tenslotte de man/vrouw! Maar wat nou als er iets mis is met je wedstrijdshirt of je hem onverhoopt kwijt bent geraakt? Dan kom je terecht met je vraag bij de Kledingcommissie. Maar… die is op zoek naar twee nieuwe enthousiastelingen om het stokje over te nemen. Wat wordt er van je gevraagd?

  • Je bent het aanspreekpunt voor leden met vragen over shirts, trainingspakken en tassen;
  • Je onderhoudt af en toe contact met de Sponsorcommissie en het bestuur. Daarnaast heb je waar nodig contact met Van Duinkerken;
  • Je deelt aan het begin van het seizoen de wedstrijdshirts aan elk team uit en neemt deze aan het einde van het seizoen weer in. Hierbij controleer je of alle shirts compleet zijn.
  • Wanneer er shirts moeten worden bijbesteld of spullen voor trainers doe je dit via de Ledenshop

Je bent er niet veel tijd aan kwijt. Er zijn twee duidelijke piekmomenten: het begin en het einde van het seizoen. De ervaring leert dat je gedurende het seizoen ongeveer een uur (!) per maand kwijt bent aan het beantwoorden van diverse vragen en het regelen van kleine dingen. Toch help je er de vereniging ontzettend mee. Wanneer je dit wel ziet zitten, maar denkt: ‘help, ik heb geen flauw idee waar ik moet beginnen’, geen nood! Je krijgt een volledige overdracht, met alle informatie, overzichten en documenten.

Mocht je interesse hebben en dit willen doen? Of, beter nog, iemand met wie je het samen wilt doen? Meld je dan vandaag nog aan en laat Telstar niet in de koude kleren staan en meld je vandaag nog aan. Dit kan via

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *