De plannen van de T.E.C. voor het seizoen 2018/2019.

Vorige week is er door de T.E.C. vergaderd en hebben we het vorige seizoen onder de loep genomen. Daarbij was de vraag: Wat ging goed en wat kon er beter? Omdat we uit verschillende hoeken feedback hadden gekregen hebben we besloten om dit seizoen als thema ‘Less is more’ te nemen. Wat bedoelen we daarmee? De insteek is om de activiteiten die we doen meer kwaliteit te geven en sommige activiteiten dit seizoen niet te doen. We hebben daarbij een lijst opgesteld van activiteiten die elk seizoen terugkomen zoals bijvoorbeeld Sinterklaas, de nieuwjaarsreceptie en de Game & Chill avond.
Hoe willen we meer kwaliteit aan een evenement geven? Door te kijken hoe we met een klein beetje meer inspanning het evenement kunnen uitbreiden of leuker voor meer mensen te maken. Waar moet je dan aan denken? In oktober staat er een jaren 70/80 feest op de agenda. Hoe leuk zou het zijn als we daarvoor voor de kleinere leden van Telstar een kinderdisco organiseren! De installatie staat er al, de discobol hangt er al het enige wat je moet doen is iets eerder komen en wat andere muziek draaien, zodat de D,E en F teams en de kangoeroes ook lekker kunnen dansen, springen en zingen.
Daarnaast willen we de bingo voor onze jeugdleden leuker laten zijn door betere prijzen te regelen. Dit heeft ook als gevolg dat de entree 2 Euro wordt.
Een ander voorbeeld is de Game & Chill avond. Hiervan doen we er dit seizoen nog maar 1. Maar dan pakken we die wel wat grootser aan. In plaats van 1 PS 4 en 1 Wii zorgen we dat er meer van dit soort consoles zijn en gaan we proberen of we deze aan elkaar kunnen koppelen, zodat je bijvoorbeeld 4 tegen 4 Fifa kunt spelen. Uiteraard blijven ook de bord,- en kaartspellen beschikbaar voor degenen die wat analoger zijn ingesteld. Ook hierbij leggen we minder spellen op tafel en zullen we spellen uitkiezen die met een gezin gespeeld kunnen worden. Papa en mama mogen namelijk ook best komen om een spelletje met hun kinderen te spelen.
Een activiteit die we dit jaar niet gaan doen is het kamp. We hebben moeten snijden in de activiteiten die we hebben en daarbij is het kamp voor dit seizoen afgevallen. We hebben ook besloten om het volgende kamp dan grootser aan te pakken en dan met zo veel mogelijk leden van de vereniging weg te gaan en er een fantastisch weekend van te maken.
Wij van de T.E.C. hopen op deze manier de evenementen leuker te maken en ook met meer mensen de evenementen te beleven. Mocht je nog vragen of suggesties hebben horen we dit graag via

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *