Zaalwachten en Tellers

Het zaalseizoen is weer van start gegaan, dat betekent dat we iedere week de nodige zaalwachten en tellers nodig hebben. Er zal gestreefd worden naar een zo’n eerlijk mogelijke verdeling.

Het is daarbij goed om te noemen dat daarbij gekeken wordt naar de taken die je daarnaast uitvoert binnen de vereniging. Mocht je dus geen andere en/of wat kleinere taken hebben, kan het zijn dat je vaker ingepland staat dan je teamgenoten. 

Wanneer je niet kunt, dien je zelf vervanging te regelen en dit door te geven aan mij; Esther Vermeij. Dit kan via de mail (moc.l1558557706iamg@155855770698jie1558557706mrev.1558557706e1558557706) of via mijn telefoonnummer: 0610290786.  Kijk dus regelmatig op de site of je voor de komende weken een taak op de planning hebt staan. Aan ouders ook de vraag of jullie mee willen kijken of jullie zoon/dochter ingedeeld staat. Alvast bedankt! 

Let op:
Als je de laatste zaalwacht bent ben je ook verantwoordelijk voor het opruimen van het bedieningspaneel in het kastje dat ernaast staat. Daarbij moet de Telstarbox (met de rode deksel) onderin de middelste (tralie)kast in de linker berging. Die kast wordt gebruikt door Surf en BCH, maar wij mogen daar ook gebruik van maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *