Nieuwjaarsreceptie bij KV Telstar

Op zaterdag 5 januari 2018 is er weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij KV Telstar. Je bent van harte welkom om met ons het nieuwe jaar in te luiden. Aansluitend op de receptie is er een feestavond.

We beginnen om 20:30 uur en we houden er om 01:00 uur mee op.
Deze avond wordt georganiseerd door alle leden van de TEC.

Ondanks dat party poppers en/of confetti enorm bijdragen aan de gezelligheid geeft het een hoop extra werk om op te ruimen. Daarom heeft de TEC besloten dat deze niet meer mogen worden gebruikt tijdens evenementen. Wordt er nog wel iets dergelijks gebruikt, dan mag je het zelf opruimen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *