Sprookjes kamp 2019 gaat bijna beginnen

De Telstar Kamp Commissie is de afgelopen weken druk bezig geweest om alles rondom het kamp te regelen. Er hebben zich heel veel enthousiaste kinderen aangemeld en wij hebben er enorm veel zin in om met hun er een waanzinnig kamp van te maken.
De laatste mails zijn vandaag verstuurd naar alle ouders/verzorgers van degenen die zich hebben opgegeven. Heb je geen mail gehad? Dan kan het zijn dat de mail misschien in de spam box terecht is gekomen of dat er iets mis is gegaan met de inschrijving en je kind dus ook niet bij ons bekend is als kamp deelnemer. Mocht dit het geval zijn, stuur dan een mail naar de TEC. Dan gaan we kijken hoe we dat kunnen oplossen.

Het kamp vind dit jaar plaats bij KV Telstar. We mogen gebruik maken van het weiland achter ons complex.

Hulp nodig
Iedere ouder is uitgenodigd om te komen helpen bij het opzetten en afbouwen van de tenten. Dit jaar hebben we er voor gekozen om geen grote circustent op te zetten, omdat we voldoende andere tenten hebben om iedereen in onder te brengen. Heb je aangegeven dat je een eigen tent hebt? Wil je die dan donderdag avond 11 jullie komen opzetten bij Telstar? We zijn er om 19:00 uur om elkaar te helpen met opzetten. Vele handen maken licht werk!
Aan het einde van het kamp moeten de tenten en alle andere spullen natuurlijk ook weer opgeruimd worden. Als ouder ben je om 14:30 van harte welkom om te helpen met het afbreken van de tenten, nog even naar je kind te kijken en te helpen opruimen van de spullen waarmee ze gespeeld hebben.

Namens ons alvast bedankt voor het helpen! Wij hebben er enorm veel zin in het Sprookjeskamp 2019!

Groeten van de Telstar Kamp Commissie:

Ad ‘Chef tent’ Boone
Bas ‘Kersverse vader’ Altena
Britt ‘Grote kindervriend’ van der Top
Dennis ‘Chefkok’ van Keulen
Eline ‘Creatieveling’ de Korte
Herman ‘Duizend dingen doekje’ van den Berg
Melanie ‘Stuiterbal’ ter Rahé
Rik ‘Komt goed’ van Dunschoten
Woutera ‘Houd je mond en ga slapen’ Teeuwissen
Wilco ‘Eindbaas’ Rakhorst