Familiedag 2019, wat een topdag!

Afgelopen zaterdag stond de jaarlijkse Familiedag van Telstar op het programma en wat troffen we het! Het weer, de gezelligheid en de goede sfeer op en het rond het veld droegen bij aan een onvergetelijke dag voor jong en oud.

Hoewel de temperatuur deze dag tot een flinke hoogte zou gaan stijgen en de organisatie hiervoor een hitteplan had opgesteld, begon deze editie gewoon met een grote gezamenlijke warming-up onder leiding van Lois, Britt en Rachel. Daarna kon worden gestart met het toernooi waarin ruim 20 teams in gemixte samenstelling de strijd met elkaar aan bonden. Dit leverde leuke wedstrijden op waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop stonden. Ter afwisseling was dit keer ook een dartcompetitie ingebouwd, waarbij elk team te gooien had op een groot opblaasbaar dartboard. Mooi om te zien dat een groot aantal nieuwe dart-sterren opstond.

Voor de jongsten was er gedurende de dag een springkussen aanwezig en rond 11:45 uur waren er door enkele moeders gebakken pannenkoeken voor de Kangoeroes. Tijdens de lunch werden verder de veld- en zaalkampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd en dat waren er dit keer heel wat. 

Bij het Schutterstoernooi werd ondanks de inmiddels tropische temperatuur door jong, oud, getraind en ongetraind met scherp geschoten. Uiteindelijk leverde dat als winnaars op: Timon en René (in de categorie ‘C en ouder’) en Levi en Josefien (in de categorie ‘D en jonger’).

Met een smakelijke BBQ werd de dag afgesloten en kon op het terras de zonsondergang meegemaakt worden. 

We willen iedereen heel hartelijk danken voor haar/zijn bijdrage aan het laten slagen van deze dag en hopen dat een ieder heeft genoten van de dag, want we doen het met en voor elkaar. 

Tot slot, mocht je nog een idee hebben wat je graag zou willen toevoegen aan de Familiedag voor volgend jaar: suggesties zijn welkom en kan je doorgeven aan een van ons.

Op naar volgend jaar!

Hartelijke groeten,
De Familiedagcie

P.S. Hieronder vind je het fotoalbum. Ga gauw kijken!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *