Sinterklaas 2019 – Verslag met foto’s

Vrijdagavond 29 november waren er een heleboel Pieten aanwezig bij Telstar. Toen rond 18:30 uur de kinderen binnen kwamen werd er met ze gespeeld en gelachen. De kinderen werden in 2 groepen verdeeld en de eerste groep ging buiten pieten gym doen en de andere groep kreeg een hele moeilijke Sinterklaas quiz. Gelukkig wisten bijna alle kinderen de juiste antwoorden en waren ze allemaal een winnaar! Na ongeveer 20 minuten werden de groepen gewisseld en ook nu waren er weer moeilijke vragen en een leuke pietengymles.

Na het gymen en quizen steeg de spanning. Zou Sinterklaas de weg naar KV Telstar wel weten te vinden in het donker? Gelukkig had Sinterklaas geen Tom Tom nodig en wist hij precies waar hij moest zijn. Ieder kind werd persoonlijk door Sinterklaas toegesproken . Soms op rijm en soms met een leuk verhaaltje. Alle kinderen kregen voldoende pepernoten van de Pieten en voor ieder kind was er een kadootje van Sinterklaas. De kadootjes werden tegelijk uitgepakt nadat Sinterklaas daarvoor het sein had gegeven.

Hieronder staan de foto’s van dit kinderfeest. De organisatie van deze avond was in handen van Eline de Korte en Woutera Teeuwissen. Met dank aan Dennis van Keulen voor de foto’s.