Wedstrijd verslag: JUVENTA C1 VS TELSTAR C1

We begonnen de wedstrijd goed met 2 goals van Daniël met een doorloopbal en Gideon  met afstandschot. Maar helaas scoord juventa 4 goals er gelijk achter aan. Een tijdje later scoort Dionne een korte kans, 4-3. En nog iets later scoort Loes een schot, 4-4. Helaas scoort juventa er in een paar minuten weer 3 bij, 7-4. En Maren scoort daarna een afstandschot, 7-5. Juventa maakt een fout en Dionne  gooit de strafworp er in, 7-6. Helaas scoort juventa weer in een paar minuten er 3, 10-6. Even later scoort Renske een doorloopbal en daarna scoort juventa er weer 1, 11-7. Daarna zitten wij er weer in en scooren er 3, Rick met een kleine kans, Dionne met een schot en een doorloopbal, 11-10. Daarna scoort juventa er weer 2 bij, 13-10. Het laatste doelpunt van ons was een doorloopbal van Dionne, 13-11. Maar helaas konden wij het niet zo houden en lieten er 2 door. Eindstand 15-11 voor juventa. Na afloop van de wedstrijd vonden de ouders van Dionne het een leuk idee om voor het hele team een milkshake te halen.

Gemaakt door: Daniël en Jeremey