GEANNULEERD: De T.E.C. presenteert: Telstars jeugdsentiment feestje!

In verband met het corona virus en de richtlijnen vanuit de overheid en de RIVM gaat dit feest niet door. Zodra we een andere datum hebben zullen we dit via de website, Facebook en Instagram met jullie delen.

Noteer het alvast in je agenda: zaterdag 28 maart 2020 organiseert de T.E.C. een themafeest die nog niet eerder heeft plaatsgevonden in onze TopTent, namelijk jeugdsentiment! Hiermee doelen we niet op een 80’s & 90’s feestje, maar op een feest met muziek dat uiteenloopt van jaren 80 muziek tot begin jaren 10! Want ja.. de kinderen uit de jaren 90 zijn ook een beetje oud geworden.. ;-).

Dus gaan wij met de tijdmachine terug in de tijd! Losgaan op de beats uit de jaren 90 en swingen op de muziek uit de jaren 80. Meezingen met Uit Elkaar van Yes-R, volop aan de Blackberry Ping met Fouradi en rampeneren op de vloer met Ali B. Je kan het zo gek niet bedenken of het komt voorbij op deze avond! De begin jaren 10 nemen we ook mee om het voor de jongste jeugd ook een beetje nostalgisch te kunnen maken.
Heb jij een knaller die deze avond zeker gedraaid moet worden? Zet hem in de reactie er bij!

Er bij zijn = meemaken!!! Wij zorgen er voor dat er op de avond voor de 18+ ook jeugdsentimenteel iets (licht alcoholisch) te drinken is. Wat dat is blijft nog een verrassing. En we hebben gehoord dat S3 hun kampioensfeest op deze avond met ons allemaal komt vieren. Dit is een feestje waar je bij wilt zijn, ongeacht je leeftijd of team.
Heb je een vriend/vriendin/broer/zus die dit ook wel eens mee wil maken? Gewoon lekker meenemen! Er zijn geen entree kosten, geen dresscode en voor degenen die fris drinken hebben geluk. We hebben deze avond een aangepaste prijs voor al het fris. Voor 0,75 Euro heb jij een lekker glas cola, sinas of Ice Tea. We beginnen om 20:30 uur en het licht gaat om 01:00 uur weer uit.

Deze avond wordt de muziek door DJ Jochem verzorgd. De organisatie van dit feest is in handen van Melanie ter Rahé en Woutera Teeuwissen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *