Update van het bestuur

Ondanks dat ons korfbalseizoen ruw is afgebroken door de uitbraak van het Corona-virus, blijven we als vereniging toch samen activiteiten ondernemen.

Het is geweldig om te zien dat we toch, op welke manier dan ook, sportief contact blijven houden. Van sportieve uitdagingen via Instagram, het verhuren van paal, korf en bal tot work-outs in samenwerking met De Wellness Health & Sportcenter.

Gelukkig kwam afgelopen week het bericht dat we voor de jongste jeugd weer wat sportieve activiteiten mogen opstarten. De TC is druk bezig met het maken van plan om dit in goede banen te leiden. Houd onze website in de gaten voor updates!

We kunnen ons voorstellen dat er ook vragen zijn over de contributie. Kunnen we een deel terugkrijgen omdat een deel van het seizoen is afgelast? Om hier antwoord op te kunnen geven zullen we een aantal financiële zaken op een rijtje moeten zetten. Elk jaar wordt de ledencontributie mede ingezet om ons huishoudboekje op orde te houden. Hierbij houden we rekening met kosten en opbrengsten die we jaarlijks in een sluitende begroting vaststellen.
De kosten die we elk jaar maken lopen ook nu gewoon door. Dit betekent dat we onze contributie aan het KNKV, verzekeringen, belastingen maar ook zaal- en veldhuur gewoon moeten blijven betalen. Hier tegenover staat dat de inkomsten al vanaf medio maart op 0 staan. Met name het gemis van onze kantineverkopen zullen zwaar drukken op onze jaarbegroting.

Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de gemeente Nijkerk worden aanvragen gedaan voor tegemoetkoming in onze vaste lasten. Onze penningmeester is druk bezig met het inventariseren van alle plussen en minnen.

Gelukkig hebben we wat vet op onze “financiële” botten. Het is nu echter nog te vroeg om al een uitspraak te kunnen doen over de mogelijkheid van restitutie van een deel van de contributie. Wanneer hier meer duidelijkheid over is, laten we dat natuurlijk weten.

Overigens, wanneer door privé-omstandigheden zich financiële problemen voordoen, schroom dan niet om contact op te nemen (). Het bestuur zal dan een maatwerkbesluit nemen. Uw verzoek wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld!

Het bestuur hoopt dat iedereen deze rare periode goed doorkomt en vooral dat we elkaar weer zo snel mogelijk kunnen zien. Met hoogstwaarschijnlijk aan de jongste jeugd de eer om het stof van onze eigen veld te mogen trainen, wensen wij iedereen sterkte toe. Blijf gezond!

Het bestuur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.