Telstar Rood aan de hand van Hugo Kaai naar klinkende overwinning

Vandaag was het een regenachtige dag, maar mocht de D1 en D2 in een warme sporthal gemixt tegen elkaar spelen.

Het waren de rode shirts van Telstar tegen de gele hesjes. Vanaf het fluitsignaal was het duidelijk dat de gele hesjes niet gekomen waren om te protesteren maar om de overwinning op te eisen. De eerste helft stonden de gele hesjes als een huis en was er geen doorkomen aan .

Maar na de rust hadden ze lastig tegen het goed spelend Telstar . De “ niet te stoppen” Hugo kaai nam zijn team op sleeptouw. Hij had met 4 doelpunten in de 2e helft een belangrijk aandeel in de 8-5 overwinning. Als de statistieken goed zijn bijgehouden door de commentator heeft hij dit gedaan met een fantastisch schotpercentage(50%).

Het score verloop was als volgt: 1-0 (Mac),2-0 (Lisanne),2-1 ( Joris),2-2( Levi), 3-2 ( Matthijs), 3-3 ( Jasmijn), 3-4 ( Nathan),3-5 ( Julia L), 4-5/5-5/6-5/7-5 (Hugo), 8-5 (Levi). Einde van de wedstrijd en iedereen ging tevreden naar huis.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.