UPDATE: De Grote Clubactie! De trekkingsuitslag is bekend

Op woensdag 9 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats, onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De trekkingsuitslag is bekend!

Onze vereniging heeft loten verkocht van de Grote Clubactie en vanaf vandaag kunnen jullie via de lotchecker of deze pdf jullie lotnummer(s) checken. Het lotnummer staat op je bankafschrift van een aantal weken geleden.
Klik op onderstaande button om naar de lotchecker te gaan.

Ben jij benieuwd hoe de trekking is verlopen? Bekijk dan hieronder de vlog!

 

Stand van zaken 17/10/2020

Het gaat goed met de Grote Clubactie bij Telstar !

Inmiddels zijn er al bijna 500 loten verkocht en dan zijn er nog niet eens heel veel lotenboekjes ingeleverd. Er zijn dus online heel veel loten ver/gekocht.

Supergaaf resultaat nu al.

Heb je nog geen loten gekocht? Er is vast wel een jeugdlid in de buurt die jou een lot wil verkopen. Het kan nog tot begin november.

Heb je nog maar weinig loten verkocht? Doe je best, want je kunt leuke prijzen winnen.
En dit jaar zijn er ook meer teamprijzen, dus verkoop met elkaar zo veel mogelijk loten voor de club.

<<< Dit is de tussenstand op dit moment.

 

 

 

Stand van zaken 02/10/2020

Het gaat goed met de lotenverkoop. Aan kop gaat op dit moment de Selectie van Telstar, maar zij worden op de hielen gezeten door de E1 die bovendien nog een geheim wapen heeft (de lotenboekjes). Er zijn nog maar een paar teams die helaas nog geen loten hebben weten te verkopen, althans niet online: Senioren 3, A3, B2, C1, C2 en F2. Zet ‘m op!

Inmiddels zijn er online al 283 loten verkocht en we hopen natuurlijk dat ook de kinderen met een lotenboekje veel loten hebben weten te verkopen.

Mocht je nog geen QR code van je coach hebben gekregen, vraag hem of haar er dan naar. Alle coaches hebben via de app een link naar de teampagina gekregen.

Er is een leuke teamprijs te winnen, dus (ver)koop zoveel mogelijk loten!

 

 

 

Stand van zaken 27/09/2020

Weer een nieuwe stand. Het gaat om het aantal online verkochte loten. Wat de jongere kinderen verkocht hebben via de lotenboekjes is hier uiteraard nog niet in verwerkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– – –

20/09/2020

De Grote Club Actie is gisteren gestart. Wij hebben alle leden benaderd om op een of andere manier langs de deur of online loten te (ver)kopen. Er zijn diverse teamprijzen te winnen en bij de jongste clubleden ook leuke individuele prijzen.

Elk D, E, F jeugdlid heeft zijn eigen individuele verkooppagina. En elk seniorenteam én A, B en C team heeft zijn eigen teamverkooppagina.

Voorop het verkoopboekje van de D, E en F jeugdspelers staat een unieke QR code. Gebruik dus niet de QR code op de loten in het boekje. De link van de QR code kan makkelijk online gedeeld worden en daarmee kom je direct op de verkooppagina van deze jeugdspeler.

Alle andere teams hebben via de app een link ontvangen naar de eigen verkooppagina, lekker makkelijk online te delen dus met al je contacten.

Wil je ook de club steunen maar niet een specifiek team of speler dan kun je deze link gebruiken om online een lot aan te schaffen: https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-telstar/110116

Of scan deze QR code:

Juist nu kan Telstar een goeie opbrengst erg goed gebruiken. Dit jaar willen we de kinderhoek in de kantine opknappen, lekkere kussens voor de nieuwe houten loungebanken aanschaffen én willen we weer leuke clinics organiseren. Helpen jullie mee?

De eerste 50 loten zijn inmiddels al verkocht !!

Groetjes,
Bep van der Molen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.