Wedstrijdverslag D1/D2 zaterdag 10 april 10u

Zaterdag speelde de D1 en de D2 met elkaar wedstrijdjes. De teams werden door elkaar gemixt. Boaz, Hugo en Matthijs konden helaas niet meedoen. Maar Matthijs kon thuis meekijken en mocht daarom het verslag schrijven. Madelief Veldman filmde, dat deed ze heel goed.

We begonnen met een gewoon partijtje korfbal tegen elkaar, de hesjes tegen rood. Verdeling:

Hesjes aanval: Marc David Mirthe Nora/Jasmijn D2
Tegen
Rood verdediging: Jet Fenna Levi Nathan

Rood aanval: Sterre Eliam Jasmijn D1 Tjerk
Tegen
Hesjes verdediging: Joos Julia Mack Lilah

Er vielen geen doelpunten BTW (by the way red.).

Na 10 minuten was er rust en gingen we hand- in-hand korfballen. Een dame met een heer. Dat was best ‘cringe’ (awkward/genant red.). Dus Matthijs vond het niet zo erg dat hij thuis mee mocht kijken. Hoewel iedereen even moest wennen werd er toch veel gelachen en fanatiek gekorfbald. Het was best moeilijk om met één hand een bal van de grond te pakken, een doorloopbal te nemen of te schieten. Ook het verdedigen was een uitdaging. Er vielen geen doelpunten, maar het was wel leuk om te zien (vanaf de bank dus).

Na de 2e rust werd er met 2 ballen gekorfbald. De verdeling was:

Rood aanval: Mirthe Sterre Mack David
Tegen
Verdediging hesjes: Julia Jasmijn D2 Jet Eliam

Aanval hesje: Nathan Joos Levi Fenna
Tegen
Verdediging Rood: Jasmijn D1 Lilah Tjerk Marc

In allebei de vakken was steeds 1 bal, soms zelfs 2 ballen. Dat was moeilijk te volgen via de live-stream, dus wie precies scoorden? IDK (I don’t know red). Maar Eliam, Henriette en Jasmijn scoorden wel mooie doelpunten. Het was leuk om te zien, beste een dope ( leuke red.) wedstrijd met veel mooi acties.

 

Groetjes van Matthijs en Mieke (red.)

Filmpje!