Tessa Rosbergen staat bovenaan in de ‘Billie Ballie Competitie’

Waar alle competities stilliggen, mag wel de competitie in de korfballeague gespeeld worden. Net als vorig jaar is er weer een ‘Billie Ballie Competitie’ aan gekoppeld. Wie voorspelt de juiste uitslagen van de wedstrijden die gespeeld worden?

De helft van de competitie zit erop en het is spannend voor sommige clubs. Met name is het spannend welke leagueclubs op de plekken twee en drie eindigen in de poules. Als de competitie is gespeeld gaan de nummers 1 t/m 3 van elke poule naar een winnaarspoule en zullen zij strijden voor de play-offs om uiteindelijk de korfbalfinale in ‘Ahoy’ te spelen op zaterdag 16 april 2022.

De nummers 4 t/m 6 zullen in een andere poule geplaatst worden en daar zal men strijden om te voorkomen dat men degradeert. Kortom, ook al spelen we zelf niet er is nog genoeg korfbal te zien op het scherm.

Is het ook spannend in de ‘Billie Ballie Competitie’?

Bovenaan staat Tessa Rosbergen met 67,34 punten en zij wordt op de huid gezeten door Carmen de Groot met 62,23 punten. Op de plekken 3, 4 en 5 staan met een klein onderling verschil Lois de Korte (55,84), Esther Vermeij(54,12) en Joost Geluk(54,03). Ook al heb je nog bijna geen punten, winnen kan altijd nog. In de totale ‘Billie Ballie Competitie’ waar 1088 korfballers aan mee doen staat Jos de Korte op plaats 13. Hij doet individueel mee en niet met de groep van ’KV Telstar’.

Voor aanstaande zaterdag niet vergeten de voorspelling te doen. Wat gaan de clubs doen? Kunnen ze allemaal hetzelfde niveau vasthouden van de eerste periode of gaan we mooie verrassingen zien?

Wil je ook nog meedoen met de ‘Billie Ballie Competitie’?

Dat kan nog steeds door je aan te melden voor de groep van ‘KV TELSTAR’via www.billieballie.com. Er zijn nog vele wedstrijden te gaan en je kunt met een goede voorspelling soms zo per wedstrijd 15 of 30 punten verdienen. Op deze manier ervaar je toch nog een beetje competitiegevoel in de weekenden tijdens een potje korfbal kijken.

Iedere zaterdag en een enkele op zondag zijn de wedstrijden te volgen via www.eyecons.com. Deze wedstrijden zijn ook allemaal later terug te zien.

Over een paar weken zullen we weer een update geven over de laatste stand van zaken.

Veel kijkplezier en zorg dat je bovenin de ‘Billie Ballie Competitie’ staat bij ‘KV Telstar’ en nog mooier zou zijn dat je maandwinnaar wordt van alle 1088 korfballers. Je wint dan een nieuwe Erima korfbal bal voor je club.