Telstar/Dé Register Makelaar 1
staat koppositie af

Voor Telstar/Dé Register Makelaar 1 stond afgelopen zaterdag een spannend duel op het programma. Telstar, dat bij aanvang van de wedstrijd de koppositie bezat, speelde in Nijverdal tegen NKC ‘51, die één punt achter stond op Telstar.

In de eerste helft pakte de ploeg uit Nijverdal direct het initiatief. Na de 0-1 is Telstar niet meer op voorsprong gekomen. Er werd gerust met een stand van 7-4. In de tweede helft kwam Telstar nog even op gelijke hoogte, maar NKC ’51 nam hierna weer de leiding. Bij het eindsignaal van de scheidsrechter stond er een stand van 17-13 op het scorebord, waardoor de ploeg uit Nijverdal de koppositie van Telstar heeft overgenomen.

Telstar startte met een sterk gewijzigde opstelling en dit was zichtbaar. De eerste helft hadden de Hoevelakers moeite om elkaar te vinden en doelpunten te maken. Verdedigend stond het, net als voorgaande wedstrijden, erg sterk. De enige velddoelpunten die Telstar tegen kreeg, waren afstandschoten. In de rust stak Telstar de koppen bij elkaar en kwam tot de conclusie dat de wedstrijd nog niet verloren was, mits het meer ging scoren.

Nadat Telstar de kleedkamer uit kwam, scoorde het meteen de eerste aanval waarna het verschil slechts twee doelpunten werd. Hierbij was de tweede helft, waarin meer gescoord werd, begonnen. Telstar wist terug te komen tot 11-11, maar helaas had NKC’51 hier direct een antwoord op en sloeg het weer een gat van twee doelpunten.  Dit gat wist Telstar niet meer de dichten en NKC ’51 liep in het slot van de wedstrijd nog verder uit. Hierdoor was het eerste verlies dit seizoen een feit.

Aankomende zaterdag zal de gehele selectie weer gemotiveerd op het veld staan om punten te pakken. S2 speelt om 14:00 uur tegen MIA, waarna S1 volgt om 15:30 uur tegen KVZ. Zoals elke week bent u weer van harte uitgenodigd!

 

Bijdrage van Carmen de Groot

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.