Sponsor uitgelicht: Electro World Weterings

Al sinds jaren is Electro World Weterings sponsor van KV Telstar. Hoogste tijd voor een nadere kennismaking.

Kort en bondig; De 3-zinnen-pitch: hoe zou je jouw bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
Onze grootste passie de beste service geven. Ons doel is elke keer weer om de verwachtingen van de klant te overtreffen. En om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen met het juiste aanbod en de juiste kennis.

Kun je jezelf voorstellen? Wie ben jij? Wat beweegt jou?
Naast dat ik Berry Weterings ben, ben ik ook vader en echtgenoot. Mijn dochter Marit is inmiddels al weer 10 jaar en mijn zoon Timo 8 jaar, een heerlijk stel. Ook mijn vrouw Gonnie mag in het zonnetje gezet worden. Samen genieten we van het leven. Mijn passie is om kwaliteit zoveel mogelijk waarborgen. Ik kan er persoonlijk heel slecht tegen als een klant ontevreden is, dat raakt mij direct. Vanuit dit gevoel run ik mijn onderneming en geef dit gevoel ook over het team. Het is belangrijk dat er vanuit het hart wordt gewerkt, dat is het beste wat je een klant kan geven.

Het is een echt familiebedrijf. Kun je kort de bedrijfsgeschiedenis schetsen?
De onderneming is in 1971 opgericht door mijn vader in Amersfoort. Hij begon met de reparatie en verkoop van tv’s. dat groeide steeds verder. Inmiddels bestaan we al weer 47 jaar en hebben we sinds kort 2 vestigingen. Er zijn voldoende kansen en ik ben zeer positief over de toekomst van de onderneming. Ondanks dat online een grote concurrent is, kunnen wij ons zeer goed onderscheiden met onze dienstverlening.

Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?
Een goede sportvereniging verdient een sponsor. Bij Telstar kunnen veel mensen in Hoevelaken lekker sportief bezig zijn, de vereniging heeft alles goed voor elkaar!

Heb je zelf al eens gekorfbald?
Heel eerlijk niet, alleen tijdens de basisschool tijd heb ik wel eens gekorfbald.

Wat is jouw sportieve uitdaging?
10KM hardlopen en dat 2 keer per week. Een hele uitdaging.

Wat was een van de grootste hoogtepunten uit jouw leven?
Zakelijk de overname van het bedrijf 7 jaar geleden van mijn vader en privé mijn kinderen.

Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?
Als je de juiste prijs zoekt tegen de beste service, persoonlijk advies zodat je veel plezier van je aankoop hebt en als er problemen zijn dat je goed geholpen wordt, dan kom je naar ons toe.

Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?
Vacature service medewerker buitendienst voor IT/Smarthome/tv/audio bezorging.

Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?
Tip; was je niet regelmatig op 60 graden, doe dan 1x per 3 maanden een reinigings programma starten voor je wasmachine met een reinigingsmiddel. En doseer niet te veel, maar ook niet te weining zeep. Let goed op de concentratie van het wasmiddel dat je koopt. Zo voorkom je zeepluis en vetluis en dat geeft vieze grijze vlekken en je wasmachine kan er door gaan stinken.

Waar zijn jullie sterk in?
Snelle en vakkundige service verlenen en persoonlijk advies

Hoe ziet een dagelijkse werkdag er gemiddeld uit?
We beginnen de dag om de mail te controleren of daar nog vragen of reparatie aanmeldingen zijn. De monteurs pakken hun spullen en vertrekken voor de rest van de ochtend. Door de gehele dag uiteraard klanten helpen met zeer uiteenlopende vragen/problemen. Dat varieerd van heeft u dit lampje voor mij tot mijn kookplaat doet het niet kunnen jullie helpen. Soms krijg je ook de meest bijzondere vragen, er wordt nog wel eens gevraagd of mensen even mogen bellen omdat ze of hun telefoon kwijt zijn of bijvoorbeeld pech hebben. We hebben een keer iemand naar een auto garage bedrijf gesleept omdat die pech had. En ga zo maar door. We sluiten de dag altijd af met het opruimen en stofzuigen van de winkel.

Wat spreekt je zo aan in onze mooie vereniging?
De vriendelijkheid van de vereniging, er wordt gekozen voor duurzame en kwalitatief goed materialen.

Wil je nog wat kwijt aan een ieder die dit interview leest?
Ik zie je graag in de winkel als je een vraag hebt of als je op zoek bent naar de juiste keuze voor je apparaten.

Electro World Weterings. Tel.: 033 253 46 01
electroworldweterings.nl