De Sint is weer geweest.

Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Vrijdag avond rond half 7 komen de eerste kinderen binnen om door de zwarte pieten vermaakt te worden totdat Sinterklaas er is. Gelukkig kunnen de kinderen goed vangen, want de stoute pieten zijn met de cadeaus aan het gooien!
Buiten wordt er pietengym gedaan en binnen wordt er druk gekleurd voor Sinterklaas. Het is al erg donker buiten en het is de vraag of Sinterklaas Telstar wel weer kan vinden dit jaar. Gelukkig komt hij rond 19:15 de kantine in en gaan alle kinderen rondom zijn stoel op de grond zitten.

Maar wat is er mis? Het grote boek is weg! Gelukkig wordt het boek door 1 van de kinderen gevonden.
Iedereen krijgt een persoonlijk woord van onze Sint en van de pieten een cadeau en pepernoten. Gelukkig kunnen de kinderen goed rijmen en helpen ze de Sint bij het voorlezen uit zijn grote boek. Om 20:00 uur vertrekt Sinterklaas weer en worden de blije kinderen opgehaald.

Bekijk hier alle foto’s!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *