Nieuwjaarsreceptie 2019

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de kantine van Telstar. Om 20:30 uur ging de kantine open en druppelden de eerste mensen binnen om elkaar het allerbeste voor 2019 te wensen. Tijdens de receptie werden hapjes uitgedeeld (bereid door de ouders van Bas Altena) en die vonden gretig aftrek.

Rond 21:45 deed onze voorzitter Eugène Korff een woordje namens het bestuur van Telstar en haalde een aantal gedenkwaardige momenten aan. Toen Eugène klaar was kaapte Kurt de microfoon om aandacht te kunnen vragen aan de tweede editie van Telstar Culinair.

Er was een apart hoekje ingericht waar foto’s gemaakt konden worden, van jezelf met je vrienden of met het hele team. Onze fotografen Jessica Boone en Dennis van Keulen hadden het er druk mee. Dat de avond geslaagd was bleek wel uit de vele lachende gezichten op de foto’s.

Na 22:00 uur klom Herman van den Berg achter de DJ booth om de aanwezige jeugd muzikaal te vermaken. Het feest ging door tot 01:00 uur en daarna werd er opgeruimd en schoongemaakt door de leden van de T.E.C. en een aantal nog aanwezige gasten.

De foto’s van deze avond kun je hier bekijken.

Vanuit de T.E.C. willen we iedereen heel hartelijk danken die ons geholpen heeft en iedereen die aanwezig was en er een mooi feest van hebben gemaakt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *