Telstar C2 kampioen!

Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor Telstar /dé Registermakelaar C2 want om 12 uurstond de wedstrijd tegen De Meeuwen op het programma. Bij winst zou de C2 al kampioen worden die dag , hoewel er na deze wedstrijd nog wel drie wedstrijden op het programma staan. 

Een groot leger aan supporters was gekomen om op deze mooie lentedag dit succesvolle team aan te moedigen. En  hun komst werd snel beloond: de eerste twee punten voor Telstar  kwamen vlot dus iedereen werd laaiend enthousiast. Maar de Meeuwen laten zich  niet kisten en scoren ook. Gelukkig vallen er snel weer twee punten voor Telstar dus de spelers, trainers en het publiek denken al aan kampioenschap.

Bij de C2 is het gewoonte dat ze na de rust sterker terug komen dus na de rust maakt iedereen zich op voor nog meer punten!  Maar ook de Meeuwen blijken na de rust sterker te worden. Ze  blijven strijden met als resultaat uiteindelijk: 4-3 op het scorebord met nog ongeveer een kwartier te gaan. Het publiek houdt zijn adem in… Telstar blijft aanvallen en schieten maar het lukt door de zenuwen niet om nog te scoren… De spanning stijgt. Gelukkig  wordt er erg goed verdedigd door Telstar maar toch komt er nog een schot op het korf door De Meeuwen…. Gelukkig, net er naast! Het publiek kan weer ademen!

En dan in de laatste minuut komt  eindelijk de verlossing: Telstar scoort en het staat 5-3! Telstar / dé Registermakelaar C2 is kampioen! Na afloop wordt het blije team gehuldigd met medailles en staat er een heerlijke taart klaar in de kantine. Na de laatste zaalwedstrijd zal dit team het kampioenschap nog eens vieren met een gezellig teamuitje. Maar voor nu staat er nog één uitdaging voor de komende tijd: ongeslagen kampioen worden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *