Spanning stijgt voor Telstar D3

Nu het einde van het zaalseizoen in zicht komt, stijgt de spanning bij Telstar D3. Worden ze de winnaar van de poule of belanden ze in de middenmoot? Met nog twee wedstrijden te gaan, staan ze bovenaan, maar houden de spelers van D3 dit vol? Mia D2 en KV Wageningen D2 volgen op de voet met 1 punt verschil.

Zaterdag 2 maart speelde de D3 tegen SKF D5 uit Veenendaal. Na de grote winst op DVO D4 vorige week, hadden de spelers van de D3 veel zin om weer te winnen. Ze begonnen dan ook meteen met sterk spel. Bij rust was de tussenstand 8-2 voor Telstar. Ook na de rust wist Telstar haar voorsprong te behouden. Door goed samenspel kreeg Telstar D3 veel kansen om te scoren en het ene na het andere doelpunt werd dan ook gemaakt. SKF kreeg amper kans om ertussen te komen. Slechts een keer wisten de Veenendalers nog een doelpunt te maken. De wedstrijd werd dus met glans gewonnen door Telstar. 17-3. Een fantastische score.

Telstar D3 moet nog twee keer spelen. 16 maart tegen Spirit D3 en 30 maart tegen KV Wageningen D2. Kom vooral aanmoedigen! En wie weet, wordt Telstar D3 na veldkampioen ook zaalkampioen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *