Telstar/Dé Register Makelaar 1 verliest van koploper Sporting Trigon 1

Na twee competitievrije zaterdagen, mocht Telstar/Dé Register Makelaar afgelopen zaterdag aantreden tegen de koploper. De wedstrijd eindigde in een stand van 9-21. 

Onder luid gejuich van de Supportersvereniging werd de wedstrijd ingefloten.
Tijdens de vorige ontmoeting tegen Sporting Trigon 1, kwam de ploeg uit Hoevelaken op een 0-2 voorsprong. Ook afgelopen zaterdag opende Telstar de score. De ploeg kwam prima uit de startblokken. Waarna een periode volgde waarin Telstar genoeg kansen creëerden, maar niet tot een goal kwam. In tegenstelling tot Trigon, die de kansen wel afrondden. De ploeg uit Leiden nam al snel de leiding, waarbij er een gat van vijf doelpunten ontstond.
Er werd gerust met een stand van 8-15 op het scorebord.
Het aantal goals wat de tegenstanders maakten was niet aanzienlijk veel. De ploeg mag tevreden zijn met het aantal tegengoals. Trigon maakt in ieder duel gemiddeld rond de 26 goals, 21 doorlaten tegen de koploper is dan ook echt geen schande. Daarentegen was de afronding bij de ploeg van van der Klis ondermaats. Door maar negen goals in één wedstrijd te maken, maakt Telstar het zichzelf erg lastig om te winnen.
Na vijftig minuten zuivere speeltijd werd de wedstrijd afgefloten, met een stand van 9-21 op het scorebord. Terugblikkend op de vorige ontmoeting waren er overeenkomsten te zien. Dezelfde knelpunten belemmeren Telstar in het spel. Desalniettemin was er in bepaalde opzichten ook vooruitgang te zien.
Tijd om aankomende week opnieuw de knop om te zetten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Tijdens de vorige ontmoeting tegen Antilopen werd de wedstrijd beëindigd met een stand van 21-30. Kortom, er liggen kansen. Hoogtijd om ditmaal aan het langste eind te trekken en van de nul punten af te komen.
Volgende week staan de uitwedstrijden tegen Antilopen uit Leusden op het programma. Waarbij Telstar/Dé Register Makelaar 2 om 18:10 zal starten. Gevolgd door Telstar/Dé Register Makelaar 1, deze wedstrijd start om 19:30. U bent wederom van harte welkom!

Bijdrage van Vivian Hafkamp

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *