DRINGEND HULP NODIG

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is zaterdag 22 juni het PSK (Provinciaal SchoolKorfbal toernooi). Om dit tot een succes te laten worden zijn er nog hulpkrachten nodig. Dit betekent niet dat je de hele dag aanwezig hoeft te zijn! Voor de volgende taken hebben we nog hard mensen nodig: 

  • Scheidsrechters:je hoeft helemaal geen jaren ervaring te hebben om te fluiten bij het PSK, wel gelden er andere regels dan bij normaal korfbal. Maar maak je geen zorgen deze zijn niet moeilijk. Iedereen kan deze wedstrijdjes fluiten en je krijgt een informatieblad met de regels toegestuurd. Al kan je maar een dagdeel, alle kleine beetjes helpen!
  • Bardienst:maximaal 3 uurtjes bardienst draaien. Je kan kiezen voor ochtend of middag, er zijn nog geen vaste tijden maar gezellig wordt het wel! (Je kan je ook in een tweetal opgeven.)
  • Ontvangst:alle teams die meedoen moeten natuurlijk ontvangen worden. Hiervoor zijn er nog personen nodig. Zit je in de B of A, dan kan je dit ook prima doen. Kost je amper tijd, want na het ontvangst zit je taak er al weer op. 
  • Teamoplopers:de teams van het PSK gaan ook oplopen. Hierbij is het de bedoeling dat er iemand meeloopt van Telstar. Vanaf de D-jeugd mag je dit al doen. Dit is ook in de ochtend en kost bijna geen tijd. Daarna kan je natuurlijk wel altijd nog wedstrijdjes kijken 🙂 

Heb jij zaterdag 22 juni dus eventjes de tijd om te komen helpen, zouden we dit erg waarderen. Zoals je kunt lezen kost het geen hele dag en helpen alle kleine beetjes. 

Als je dus ergens mee wil helpen contact dan Lois de Korte eventjes via 0621973847 of via de mail 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *