Telstar D3 een heel jaar kampioen?

Afgelopen zaterdag stond bij de D3 al weer de één na laatste veldwedstrijd van het seizoen op het programma; de D3 speelde thuis tegen Spirit D4.

Het clubhuis was leeg en verlaten, maar een groep enthousiaste ouders, trainers en coaches verzamelden zich die dag al vroeg  op een koud, regenachtig en winderig veld om de één na laatste wedstrijd van dit kampioensteam te bekijken. Ook Levi en Esmée trotseerden de kou om het team te helpen deze wedstrijd weer tot een succes te maken.

De wedstrijd kwam wat langzaam op gang, de eerste helft eindigde uiteindelijk met 1-1. Maar zoals vaker bij de D3 kwam de punten in de tweede helft. Eva wist wel drie punten te scoren en uiteindelijk eindigde deze wedstrijd in een mooie overwinning op Spirit met 5-1!

Aanstaande zaterdag staat de laatste wedstrijd van Telstar D3 ook al weer vroeg op het programma. Om 9 uur spelen ze uit tegen Mia D2 in Amersfoort.  Bij winst zal Telstar D3 voor de derde keer dit jaar kampioen zijn! Kom allemaal dit team volgende week in Amersfoort aanmoedigen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *