Open Bestuursvergadering 15 januari 2020

Hallo Telstarleden!

Voor iedereen die ik aankomende zaterdag met de nieuwjaarsreceptie geen hand kan geven: Allemaal een gelukkig nieuwjaar!!

Het jaar begint goed met een nieuwe Open Bestuursvergadering. Die gaat weer plaatsvinden in onze eigen kantine aan de Middelaarseweg op woensdag 15 januari 2020. Er is alleen één belangrijk verschil met vorige vergaderingen: We beginnen deze keer om 19:30 uur. De agenda voor de vergadering kun je vinden in de bijlage.

Deze keer gaan we voortborduren op een idee dat is ontstaan tijdens de vorige Open Bestuursvergadering, namelijk het idee van de Superouder! Maar we gaan ook voortborduren op de ideeën die zijn geopperd tijdens de ALV over het Schoolkorfbal. En uiteraard is er alle gelegenheid voor vragen en opmerkingen. Het is de bedoeling dat het hele bestuur aanwezig zal zijn, dus er is altijd we iemand die kan reageren.

Wij hopen zo veel mogelijk leden welkom te heten over twee weken!!

Hartelijke groet,
Max Voskuilen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *