Telstar/Schoonderbeek C2 tegen De Meeuwen C4

Na een zwaar bevochten gelijkspel van vorige week tegen Unitas, was het kampioenschap verzilverd. De thuiswedstrijd vandaag tegen de Meeuwen kon aan de eindstand in de competitie niets meer veranderen.

Zonder Esmee, die met de C1 meespeelde, maar met Koen als reserve op de bank klonk het eerste fluitsignaal. De teams waren aan elkaar gewaagd maar kwamen beide moeilijk tot scoren. Het resultaat was een 4 – 3 voorsprong in de rust.

Uit de peptalk van de coaches in de rust bleek dat zij er alles behalve gerust op waren, er moest echt een tandje bij om de punten in Hoevelaken te houden.

De tweede helft leverde veel mooie kansen op voor Telstar, maar helaas lukte het nog maar één keer om de bal door de mand te laten gaan. De Meeuwen, erop gebrand om de kampioen de punten af te troggelen, gingen onverstoorbaar verder. Naarmate het einde van de wedstrijd dichterbij kwam, nam de druk voor Telstar toe om dat noodzakelijke puntje te scoren. Helaas lukte dat niet en gingen de Meeuwen naar huis met een eindstand van 5 – 6.

Enigszins teleurgesteld verliet de C2 het veld. Maar met de daarop volgende huldiging en uitreiking van de kampioensmedailles veranderde dat snel. Zo kon toch nog een mooie kampioensfoto gemaakt worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *