Telstar / Schoonderbeek 2 verzuimd om te winnen in Barneveld

Zaterdag 16 oktober om 11 uur in de ochtend mocht de ploeg van Herman van den Berg zijn opwachting maken tegen ODIK 3 in Barneveld. Van te voren wist Telstar dat dit een zware pot ging worden en dat bleek niet meer dan waar.

Na een goede voorbereiding in de voorgaande week stond Telstar met volle moed aan het startsignaal van de wedstrijd. ODIK begon goed en na een aantal minuten was de stand 3-1 in het voordeel van de thuisploeg. Hierna leek Telstar even aan te haken (5-5) maar hierna trok ODIK weer even weg, 9-6. Ook hier moest de uitploeg weer alle zeilen bij zetten en stond er tijdens de rust een stand van 10-9 in het voordeel van de thuisploeg op het scorebord.

Na de rust kwam Telstar na 2 mooie goals voor het eerst sinds het begin van de wedstrijd op voorsprong, 10-11. De rest van de tweede helft ging de stand gelijk op, tot in de laatste minuut aan beide kanten strafworpen werden gegeven. Beide werden gescoord met eindstand 15-15.

Aanstaande zaterdag speelt de selectie thuiswedstrijden tegen de selectie van Apeldoorn. Het 2e krijgt het startsignaal om 15:45 uur en het 1ste om 17:15 uur.
Wij zien u graag aan de lijn om onze selectie te supporten!
Tot zaterdag!